Carlos Signs

Kralja Aleksandra 13A,
BA79101, Prijedor, RS/BiH

Carlos Signs je vodeći regionalni distributer najvećih i najpoznatijih brendova na polju digitalnih tehnologija u grafičkoj industriji, čiji je cilj da, zahvaljujući stalnom praćenju najnovijih grafičkih trendova i tehnologija, u svakom trenutku može upoznati potencijalnog kupca i korisnika s najnovijim, najmodernijim ali i najboljim digitalnim rješenjima na tržištu.

 

Upravo zbog toga, Carlos Signs na 1. DGF sajam dolazi s impresivnim lineupom od 15 uređaja, uz čak dvije velike premijere – novi uv led flat printer iz Roland DG serije LEC-330S-F200 radne površine 736x200x1420 mm i IECHO DIGITAL CUTER BK3 1713 1300×1700 mm. Naravno, na štandu Carlos Signsa očekuju vas još i:

  • Roland EJ-640 produkcijski printer
  • Roland RF-640 printer
  • Roland Truevis SG-540 Print And Cut
  • Roland BN-20 Print And Cut
  • Roland Cuter GR-540
  • Roland UV LEF-200 sa Bofom
  • Summa Cuter D60R
  • Summa Cuter S Class T series
  • Stahls termalne prese Hotronix Fusion profesional.

NOVA VersaUV S-Series: UV-LED PRINTERI NAPRAVLJENI ZA VELIKE IDEJE

Proširite svoje poslovanje s novom VersaUV S-serijom: raspon od 7 plošnih i remenskih pisača u različitim veličinama i konfiguracijama koje odgovaraju vašim proizvodnim potrebama.

Direktan ispis zadivljujuće grafike u boji i jedinstvene efekte na praktično bilo koji objekt ili podlogu (kruti, fleksibilni ili roll-to-roll) do 200 mm visine i 100 kg / m2 u težini.

Razmislite, akril, plastiku, drvo, platno, kožu, ploču, metal, banner, vinil, papir i još mnogo toga  i otvorite svijet profitabilnih aplikacija za ispis. Razmislite još više s novom VersaUV S-serijom.

Brzina, praktičnost i preciznost na jednom mjestu – IECHO BK3 HIGH SPEED DIGITAL CUTTING SYSTEM 

Novi IECHO BK3 HIGH SPEED DIGITAL CUTTING SYSTEM radne površine 1300x1700mm predstavlja vrhunski cutting sistem čije su glavne odlike velika brzina i preciznost, a zbog svoje praktičnosti predstavlja all-around rješenje u sječi materijala.

Neke od glavnih odlika BK3 modela su maksimalna brzina od 1m/s (4-6 puta brže od manuelnog sječenja), sistem za precizno automatsko pozicioniranje uz pomoć precizne CCD kamere, IECHO Motion Control i IECHO Continuous Cutting sistem te IECHO Automatic Knife Initialization opcija, a sam princip korištenja uz vrhunski adaptiran sigurnosni sistem garantuje sigurnost pri radu, a sve navedeno čini ga idealnim izborom na polju cutting  uređaja.

Želja nam je da nove korisnike upoznamo sa novim tehnologijama, a sadašnjim da još više pružimo znanja i iskustva kako bi  poboljšali svoju produkciju i kvalitet. Svi ste dobrodošli da zajednički učimo, kreiramo nove ideje i punim korakom zakoračimo u digitalnu budućnost.