1.DGF -Digital Graphic Fair – Misli Digitalno (29, 30, 31.03.2018.)

Međunarodni sajam digitalnih grafičkih tehnologija,materijala i promotivne galanterije

1.DGF –  ovaj sajam se ove godine organizuje po prvi put na Banjalučkom Velesajmu, a u njemu učestvuju izlagači iz regije i brojni regionalni lideri, čime se ova manifestacija potvrđuje kao vodeći događaj za štamparsku industriju u bližem i širem okruženju.

1.DGF , u suštini, ima cilj  okupljanja svih eksperata čija je djelatnost vezana za grafičku industriju i kao takav čini pravu adresu za predstavljanje novih proizvoda i izlagača na regionalnom tržištu i šire.

Pod sloganom „Misli digitalno“, biće predstavljena savremena dostignuća u svim segmentima izrade grafičkih proizvoda, materijala i promotivne galanterije, čime će 1. DGF sajam pokušati ukazati na sve veće potrebe privrede za grafičkim proizvodima, a samim time i na značajnu razvojnu šansu ove djelatnosti.

Na Banjalučkom Velesajmu biće prisutni i najznačajniji svjetski proizvođači iz oblasti mašina i uređaja, sirovina i repromaterijala, proizvoda grafičke industrije. Stručno – prateći program obilježiće brojni učesnici, kako u smislu prezentacije novih tehnologija i dostignuća tako i prisustvom i podrškom brojnih udruženja, obrazovnih i strukovnih organizacija, a najuspešnijim izlagačima biće uručene tradicionalne sajamske nagrade i priznanja.

Radno vrijeme sajma u vrijeme održavanja ove manifestacije je od 10 do 18 h (subota, 31.03.2018.,  od 10 do 17 h).

Posjetite nas, pridružite nam se kao posjetilac ili kao izlagač i budite integralni dio 1. DGF-a te zajedno s nama zakoračite u još svijetliju digitalnu budućnost.